Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben dringend behoefte aan nieuwe collega’s. Heb jij je diploma verpleegkundige of vig? Laat het ons weten dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. En wie weet word jij onze nieuwe collega.

2 reacties

 1. Bernice van den Hoorn op 21 mei 2019 om 10:13

  Goedemorgen,

  Ik ben Bernice van den Hoorn (20) en ik ben opzoek naar een baan. Zodoende kwam ik bij jullie op de site terecht. Ik ben niveau 2+ en ga in september beginnen met de opleiding verzorgende IG gecombineerd met begeleider specifieke doelgroepen. Ik vroeg me af of jullie nog een vacature vrij hebben?

  Met vriendelijke groet,

  Bernice van den Hoorn.  • Hilda op 2 juni 2019 om 12:00

   Hallo Bernice,
   Wij werken als zzp-er verpleegkundige. Wij kunnen soms collega’s gebruiken. Op dit moment hebben wij geen werk voor jou. Dank voor je reactie.
   Groet Erna en Hilda.